Majoritatea femeilor din studiu au utilizat Xolair cel puțin o dată în toate cele trei trimestre de sarcină.

Majoritatea femeilor din studiu au utilizat Xolair cel puțin o dată în toate cele trei trimestre de sarcină.

Acestea includ: „De obicei, medicul dumneavoastră vă va începe cu o doză mică. Apoi îl vor ajusta în timp pentru a ajunge la cantitatea potrivită pentru dumneavoastră. Medicul dumneavoastră va prescrie în cele din urmă cea mai mică doză care oferă efectul dorit. Următoarele informațiile descriu dozele care sunt utilizate în mod obișnuit sau recomandate. Cu toate acestea, asigurați-vă că luați doza pe care vi-o prescrie medicul dumneavoastră. Medicul dumneavoastră va stabili cea mai bună doză pentru a se potrivi nevoilor dvs. “, Xolair este disponibil în două puncte forte: Ambele forme de Xolair se administrează prin injecție subcutanată (o injecție sub piele). Veți primi injecții cu Xolair la cabinetul furnizorului dvs. de asistență medicală., “Doza maximă de Xolair care poate fi injectată într-o zonă a corpului dumneavoastră este de 150 mg. Dacă doza de Xolair este mai mare de 150 mg, veți primi mai mult de o injecție, în diferite zone ale corpului. Xolair poate fi injectat în brațele superioare sau coapse. “, Doza tipică de Xolair pentru urticarie cronică (de lungă durată) cu o cauză necunoscută (urticarie idiopatică cronică) este fie de 150 mg, fie 300 mg administrat prin injecție subcutanată o dată la 4 săptămâni., Doza tipică de Xolair pentru astmul alergic persistent (de lungă durată) este de 75 mg până la 375 mg administrată prin injecție subcutanată o dată la 2 sau 4 săptămâni. Dozajul exact se va baza pe greutatea corporală și pe rezultatele unui anumit test de sânge care verifică dacă există un marker alergic (numit IgE) în corpul dumneavoastră. „Pentru stupii cronici, doza tipică de Xolair este aceeași la copii (vârste 12 ani și mai mult), așa cum este la adulți. Pentru informații despre dozare, consultați secțiunea de mai sus numită „Dozajul pentru urticarie cronică la adulți și copii cu vârsta de 12 ani și peste.” Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și mai puțin de 12 ani cu astm alergic persistent, Xolair se administrează de obicei prin injecție subcutanată o dată la 2 până la 4 săptămâni. Doza lor de Xolair se va baza pe greutatea corporală și pe rezultatele unui anumit test de sânge care verifică dacă există un marker alergic (numit IgE) în corpul lor. programare pentru doza de Xolair, sunați imediat la cabinetul medicului dumneavoastră pentru a programa o altă injecție. Pentru a vă ajuta să evitați o doză, încercați să setați un memento pe telefon sau să lăsați o notă pentru dvs. în calendarul dvs. Xolair este menit să fie utilizat ca pe termen lung tratament.

Dacă dumneavoastră și medicul dumneavoastră stabiliți că Xolair este sigur și eficient pentru dvs., probabil că îl veți lua pe termen lung. Medicul dumneavoastră vă va monitoriza simptomele și vă va recomanda dacă trebuie să continuați tratamentul cu Xolair. “” Sunt disponibile și alte medicamente care vă pot trata starea.prospect potencialex Unele pot fi mai potrivite pentru tine decât altele. Dacă sunteți interesat să găsiți o alternativă la Xolair, discutați cu medicul dumneavoastră. Vă pot spune despre alte medicamente care ar putea funcționa bine pentru dumneavoastră. “, Notă: Unele dintre medicamentele enumerate mai jos sunt utilizate în afara etichetei pentru a trata aceste afecțiuni specifice. Utilizarea în afara etichetei este atunci când un medicament aprobat pentru tratarea unei afecțiuni este utilizat pentru a trata o afecțiune diferită., Exemple de alte medicamente care pot fi utilizate pentru tratarea astmului alergic moderat până la sever, care persistă (de lungă durată) includ:, Exemple de alte medicamente care pot fi utilizate pentru a trata stupii de lungă durată cu un necunoscut cauză (numită urticarie idiopatică cronică) include:, s-ar putea să vă întrebați cum se compară Xolair cu alte medicamente care sunt prescrise pentru utilizări similare. Aici ne uităm la modul în care Xolair și Dupixent sunt asemănătoare și diferite. “Xolair conține omalizumab, în ​​timp ce Dupixent conține medicamentul dupilumab. Ambele medicamente sunt anticorpi monoclonali, ceea ce înseamnă că sunt fabricate într-un laborator din celule ale sistemului imunitar. Cu toate acestea, Xolair și Dupixent funcționează diferit în interiorul corpului. “, Xolair și Dupixent sunt aprobate pentru tratarea astmului.” Xolair este utilizat pentru tratarea astmului moderat până la sever, care este persistent (de lungă durată). Pentru această afecțiune, Xolair este utilizat la persoanele cu vârsta de 6 ani și peste, care au ambele: “, Dupixent este, de asemenea, utilizat pentru a trata astmul moderat până la sever.

Este utilizat ca tratament de întreținere (pe termen lung) în combinație cu un alt tratament pentru astm. Dupixent este utilizat la adulți și copii cu vârsta de 12 ani și peste care: „Pe lângă tratarea astmului bronșic, Dupixent este utilizat și pentru tratarea dermatitei atopice moderate (moderate) până la severe (eczeme) la persoanele cu vârsta de 12 ani și peste. Este utilizat pentru tratarea eczemelor care sunt nu este controlat cu tratamente topice ale pielii.Dupixent este, de asemenea, aprobat pentru tratarea rinosinuzitei cronice (de lungă durată) cu polipi nazali la adulți. Cu această afecțiune, aveți umflături continue în sinusuri și creșteri ale căptușelii din interiorul sinusurilor. Pentru această utilizare, Dupixent se administrează în asociere cu alte medicamente. Atât Xolair cât și Dupixent se administrează prin injecție subcutanată (o injecție sub piele). Veți primi injecții cu Xolair de la furnizorul dvs. de servicii medicale. Cu toate acestea, injecțiile Dupixent pot fi administrate de un furnizor de servicii medicale sau Medicul dumneavoastră vă va recomanda cum să luați Dupixent. Xolair se administrează o dată la 2 până la 4 săptămâni, în timp ce Dupixent se administrează o dată la două săptămâni. Xolair și Dupixent ambele n anticorpi monoclonali. Prin urmare, aceste medicamente pot provoca reacții adverse foarte similare. Mai jos sunt exemple ale acestor reacții adverse la persoanele cu astm care au vârsta de 12 ani și peste. Efectele secundare la copii cu vârsta sub 12 ani pot diferi de cele enumerate aici. Pentru mai multe informații despre efectele secundare la astfel de copii, consultați secțiunea „Efecte secundare Xolair” de mai sus. “, Efecte secundare mai frecvente”, Aceste liste conțin exemple de efecte secundare mai frecvente care pot apărea cu Xolair, cu Dupixent sau cu ambele medicamente (atunci când sunt luate individual). “, Efecte secundare grave,” Aceste liste conțin exemple de efecte secundare grave care pot apărea cu Xolair, cu Dupixent sau cu ambele medicamente (atunci când sunt luate individual). Xolair și Dupixent au utilizări diferite aprobate de FDA, dar ambele sunt utilizate pentru tratarea anumitor tipuri de astm bronșic moderat până la sever. “, Aceste medicamente nu au fost comparate direct în studiile clinice. Dar studii separate au descoperit că atât Xolair, cât și Dupixent sunt eficiente pentru tratarea astmului moderat până la sever., Xolair și Dupixent sunt ambele medicamente de marcă.

În prezent, nu există forme generice ale niciunui medicament. Medicamentele de marcă costă de obicei mai mult decât medicamentele generice. “Potrivit estimărilor de pe WellRx.com, Dupixent costă, în general, mai mult decât Xolair. Prețul real pe care îl veți plăti pentru fiecare medicament depinde de planul de asigurare, de locația dvs. și de farmacia Vă puteți întreba cum se compară Xolair cu alte medicamente care sunt prescrise pentru utilizări similare. Aici ne uităm la modul în care Xolair și Nucala sunt asemănătoare și diferite. “Xolair conține medicamentul omalizumab, în ​​timp ce Nucala conține medicamentul mepolizumab. Ambele medicamente sunt anticorpi monoclonali, ceea ce înseamnă că sunt fabricate într-un laborator din celule ale sistemului imunitar. Cu toate acestea, Xolair și Nucala funcționează diferit în interiorul corpului. “, Xolair și Nucala sunt aprobate pentru tratarea astmului bronșic.” Xolair este utilizat pentru a trata astmul moderat până la sever, persistent (de lungă durată). Pentru această afecțiune, Xolair este utilizat la oameni cu vârsta de 6 ani și peste, care au ambele: Nucala este utilizat pentru tratarea formelor severe de astm. Pentru această afecțiune, este utilizat în combinație cu alte tratamente pentru astm.

Este aprobat pentru această utilizare la persoanele cu vârsta de 6 ani și peste. “, Nucala este, de asemenea, utilizat pentru a trata o afecțiune rară a sistemului imunitar numită granulomatoză eozinofilă cu poliangiită la adulți. Această afecțiune provoacă inflamații în vasele de sânge.” Atât Xolair, cât și Nucala sunt administrat prin injecție subcutanată (o injecție sub piele). Veți primi injecții Xolair de la furnizorul dvs. de asistență medicală. Cu toate acestea, injecțiile cu Nucala pot fi administrate de un furnizor de asistență medicală sau auto-injectate la domiciliu. Medicul dumneavoastră vă va recomanda cum să luați Nucala. Xolair se administrează o dată la 2 până la 4 săptămâni, în timp ce Nucala se administrează o dată la 4 săptămâni. Xolair și Dupixent conțin ambii anticorpi monoclonali. Prin urmare, aceste medicamente pot provoca efecte secundare foarte similare. Mai jos sunt exemple ale acestor reacții adverse la persoanele cu astm care au vârsta de 12 ani și peste. Efectele secundare la copiii cu vârsta sub 12 ani pot diferi de cele enumerate aici. Pentru mai multe informații despre efectele secundare la copii, consultați secțiunea „Efecte secundare Xolair” de mai sus. ”, Efecte secundare mai frecvente,„ Aceste liste conțin exemple de efecte secundare mai frecvente care pot apărea cu Xolair, cu Nucala sau cu ambele medicamente ( atunci când sunt luate individual). “, Efecte secundare grave,” Aceste liste conțin exemple de efecte secundare grave care pot apărea cu Xolair, cu Nucala sau cu ambele medicamente (atunci când sunt luate individual). Xolair și Nucala au utilizări diferite aprobate de FDA, dar ambele sunt utilizate pentru tratarea astmului sever. “, Aceste medicamente nu au fost comparate direct în studiile clinice. Dar studii separate au descoperit că Xolair și Nucala sunt eficiente pentru tratarea astmului sever. Xolair și Nucala sunt ambele de marcă medicamente. În prezent, nu există forme generice ale niciunui medicament. Medicamentele de marcă costă de obicei mai mult decât medicamentele generice. „Prețul real pe care îl veți plăti pentru fiecare medicament depinde de dozajul dvs., de planul de asigurare, de locația dvs. și de farmacia utilizare.

Pentru a găsi estimări de preț pentru rețeta dvs., vizitați WellRx.com. “” Deși nu există interacțiuni cunoscute între Xolair și alcool, trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a consuma alcool în timp ce utilizați acest medicament. Alcoolul poate avea diverse efecte asupra sănătății tale. De exemplu, alcoolul poate afecta modul în care funcționează sistemul dvs. imunitar. Acest lucru vă poate crește riscul de a dezvolta anumite tipuri de cancer sau infecții. Alcoolul poate crește, de asemenea, riscul apariției anumitor efecte secundare ale Xolair, cum ar fi amețeli, deoarece atât Xolair, cât și alcoolul pot provoca acest lucru. Nu s-au făcut studii pentru a vedea dacă Xolair interacționează cu alte medicamente. “Cu toate acestea, înainte de a lua Xolair, discutați cu medicul dumneavoastră și farmacistul. Spuneți-le despre toate medicamentele eliberate pe bază de rețetă, fără prescripție medicală și alte medicamente pe care le luați. Spune-le și despre vitaminele, plantele și suplimentele pe care le folosești. Distribuirea acestor informații vă poate ajuta să evitați interacțiunile potențiale. Dacă aveți întrebări cu privire la interacțiunile medicamentoase care vă pot afecta, adresați-vă medicului sau farmacistului. Nu există ierburi sau suplimente care au fost raportate în mod special pentru a interacționa cu Xolair. Cu toate acestea, trebuie să vă adresați în continuare medicului dumneavoastră sau farmacistului înainte de a utiliza oricare dintre aceste produse în timp ce luați Xolair. Nu există alimente despre care se știe că interacționează cu Xolair. Cu toate acestea, dacă aveți îngrijorări cu privire la interacțiunile alimentare cu acest medicament, discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul. “Trebuie să luați Xolair conform instrucțiunilor medicului dumneavoastră sau ale furnizorului de asistență medicală. Xolair este administrat sub formă de injecție subcutanată (sub piele) de către asistența medicală. medicului dumneavoastră vă va recomanda cât de des trebuie să vi se administreze injecții cu Xolair, în funcție de starea pe care o utilizați pentru a trata medicamentul. “Xolair funcționează cu sistemul imunitar pentru a trata astm alergic persistent (de lungă durată) și urticarie cronică (de lungă durată) cu o cauză necunoscută. Cu aceste două afecțiuni, corpul dumneavoastră are niveluri crescute ale unei anumite proteine ​​din sistemul imunitar numite imunoglobulină E (IgE). “, IgE este o proteină a sistemului imunitar care provoacă inflamații în corpul dumneavoastră.” Dacă aveți astm alergic, nivelul IgE crește atunci când inhalați alergeni, cum ar fi parul de animale de companie sau acarienii de praf. (Alergenii sunt substanțe care provoacă alergii.) Când IgE se atașează la alergeni, acesta determină eliberarea altor substanțe în corpul dumneavoastră.

Acest lucru duce la inflamații, care vă pot restrânge căile respiratorii și vă pot îngreuna respirația. Dacă aveți urticarie cronică, IgE se leagă de mastocite (un tip de celule albe din sânge) din piele. Odată ce IgE se atașează la mastocite, celulele determină eliberarea altor substanțe (cum ar fi histamina) în corpul dumneavoastră. Acest lucru duce la urticarie și mâncărimi ale pielii. Xolair conține medicamentul omalizumab. Este atât un medicament biologic, cât și un medicament anticorp monoclonal. Biologicii sunt medicamente care sunt fabricate din celule vii, în timp ce anticorpii monoclonali sunt medicamente care sunt fabricate din celule ale sistemului imunitar. “, Xolair acționează prin blocarea IgE de legarea de receptorii săi (locurile de atașament).,” La persoanele cu astm, Xolair scade cantitatea de anumite substanțe din corpul lor care provoacă apariția inflamației și simptomelor astmului bronșic. La persoanele cu urticarie cronică, Xolair scade nivelul IgE. Acest lucru scade cantitatea de IgE care se poate atașa de mastocite în pielea lor și poate provoca inflamații. “, Este nevoie de puțin timp până când Xolair începe să funcționeze în corpul dvs. Este posibil să nu observați o îmbunătățire a simptomelor până când nu ați utilizat medicamentul timp de câteva luni. Nu se știe cu siguranță dacă Xolair poate fi utilizat în condiții de siguranță în timpul sarcinii. Dar se știe că Xolair trece peste placentă (organul care trece nutrienții către un făt în curs de dezvoltare) în timpul sarcinii. Aceasta înseamnă că medicamentul este trecut la un făt în curs de dezvoltare dacă este luat de o femeie însărcinată., Un studiu clinic care a inclus 250 de femei gravide cu astm a fost efectuat pentru a monitoriza efectele Xolair în timpul și după sarcină. Majoritatea femeilor din studiu au utilizat Xolair cel puțin o dată în timpul tuturor trei trimestre de sarcină.

Nu a existat o creștere a defectelor congenitale majore sau a avortului spontan la femeile tratate cu Xolair comparativ cu femeile care nu foloseau medicamentul. “În studiu, mai mulți sugari ale căror mame au luat Xolair în timpul sarcinii au avut greutăți la naștere mai mici decât sugarii ale căror mame nu Luați Xolair. Cu toate acestea, dacă aveți astm bronsic care nu este controlat prin tratament poate crește și riscul apariției problemelor legate de sarcină. Aceste probleme includ nașterea prematură și o greutate redusă la naștere. Dacă sunteți gravidă sau puteți rămâne gravidă, discutați cu medicul dumneavoastră despre dacă Xolair este sigur pentru dvs. de utilizat. “” Nu se știe cu siguranță dacă Xolair trece în laptele matern sau dacă afectează modul în care corpul dumneavoastră produce laptele matern. În studiile de sarcină ale Xolair, majoritatea copiilor incluși au fost alăptați după naștere. de către mamele care foloseau Xolair. Nu a existat nicio diferență în rata efectelor secundare sau a rezultatelor dăunătoare la acești sugari comparativ cu sugarii care nu au fost alăptați la sân sau care au fost alăptați de mamele care nu au luat Xolair. formarea despre riscurile și beneficiile alăptării în timp ce utilizați Xolair, discutați cu medicul dumneavoastră. “Iată răspunsuri la câteva întrebări frecvente despre Xolair.,” Nu, nu ar trebui să luați Xolair pentru a trata angioedemul (umflarea cauzată de o reacție alergică severă). Acest medicament nu este aprobat pentru tratarea angioedemului. De fapt, angioedemul a fost raportat ca un efect secundar grav al Xolair. Și nu s-au făcut studii pentru a analiza utilizarea Xolair pentru tratarea afecțiunii. Dacă aveți întrebări despre cum să tratați angioedemul, discutați cu medicul dumneavoastră. Da, s-ar putea. Xolair este un anticorp monoclonal, care este un tip de medicament produs într-un laborator din celule ale sistemului imunitar.

Acest medicament are un efect asupra sistemului imunitar. Sistemul imunitar vă ajută corpul să lupte împotriva germenilor în fiecare zi. Majoritatea sistemelor imune ale oamenilor funcționează bine pentru a le proteja de infecții.